Zastopstva

Fokab je zastopnik nekaterih vodilnih svetovnih proizvajalcev elementov optičnih in bakrenih omrežij.

Podjetje EXFO je vodilni ponudnik merilne tehnike, sistemov nadzora in optimizacije telekomunikacijskih sistemov. Je zelo močno vpet v svetovne organizacijske sisteme, ki zagotavljajo napredek in standardizacijo merilnih sistemov. S svojim prispevkom pušča zelo močan pečat, ki zagotavlja optimalno delovanje IT sistemov.

Preberi več

Podjetje PANDUIT je vodilni svetovni proizvajalec preprostih, prilagodljivih in učinkovitih rešitev za optimizacijo bakrenih omrežij.

Preberi več

SUMITOMO ELECTRIC je podjetje, ki je poleg svojih ostalih področij tudi vodilni svetovni proizvajalec optičnih varilnikov za varjenje vlaken.

Preberi več

Francosko podjetje ACOME je eden največjih francoksih proizvajalcev izdelkov in rešitev komunikacijskih omrežij.

Preberi več

Podjetje TELENCO načrtuje in razvija celoten spekter inovativnih rešitev za namestitev zračnih bakrenih paric, optičnih kablov in koaksialnih kablov (CATV) na drogovih. Zastopamo njihov obešalni pribor za optične kable.

Preberi več

EFB-Elektronik GmbH je vodilni proizvajalec in sistemski ponudnik omrežne in varnostne tehnologije ter industrijskih sistemskih rešitev. Njihovo strokovno znanje se giblje od strukturiranih kablov z uporabo certificiranih vrhunskih izdelkov za podatkovne centre do prilagojenih rešitev za industrijske stranke.

Preberi več