Vgradni delilnik do 24(48) portov (1HU)

Vgradni optični delilnik do 24(48) portov – OD19-24(48) je izdelan iz jeklene pločevine in barvan prašno. V osnovi je ohišje zasnovano iz dveh glavnih delov, nosilnega okvirja (s stranicami za pritrditev v omaro) in premičnega dela s čelno ploščo (nosilec modulov). Ohišje je tako zasnovano po sistemu ‘predal’, kar omogoča preprosto odpiranje/zapiranje ohišja. Stranici za pritrditev v omaro sta ločeni (z vijakom) od nosilnega okvirja s tem je omogočeno, da je vgradni optični delilnik nastavljiv tudi po globini.

Uvod kablov v vgradni optični delilnik se izvede preko odprtin na zadnji strani ohišja za indoor/outdoor kable. Preko modularnih elementov (modul-ov) na prednji strani optičnega delilnika pa priključujemo priključne optične kable. Pritrditev modulov je izvedena s spojnimi elementi na ‘klik’ način. Na posamezen modul lahko vgradimo do 8 mnogorodovnih (MM) ali enorodovnih (SM) spojnikov, to je 8 (16) portov. V vgradni optični delilnik do 24(48) portov – OD19-24(48) lahko vgradimo do tri module. V module vgrajujemo različne vrste optičnih spojnikov kot je razvidno iz tabele.

Za zaključevanje optičnih vlaken z varjenjem je predvidena vgradnja optične kasete dimenzije 225×107×12 (dך×v mm). V eno optično kaseto lahko vstavimo do 24 ščitkov zvara . V vgradni optični delilnik lahko vgradimo maksimalno dve optični kaseti.

Pošlji povpraševanje

Polja označena z * so obvezna!

  • Mere: 483mm x 210mm x 1HU
  • Masa: 2kg
  • Barva: Siva RAL 7035